Relația secretă a Simonei Gherghe. A fost aproape de căsătorie - FOTO INCREDIBIL

Simona Gherghe (35 de ani), a fost la un pas să se mărite cu Octavian Tudorache (40 de ani), un coleg de la Radio Nord-Est din Iași.

WOWbiz.ro scrie că povestea de dragoste dintre Octavian și vedeta de azi a Antenei  s-a derulat între 1999 și 2002.

“Octavian și Simona s-au cunoscut în 1999, la radio, unde lucrau împreună. El era mai mare cu cinci ani, ea avea doar 22 de ani. A fost o relație normală, foarte frumoasă, despre care cu toții credeam că se va termina clasic, să spunem, adică printr-o căsătorie. Amândoi erau cuminți, doar Simona era mai posesiva, așa, îl tot controla cu telefoane pe Octavian imediat de cum acesta ieșea din emisie! Chiar îi și spuneam lui, la ieșirea din direct, “vezi ca ți-a tot sunat telefonul ăla!”, și râdeam apoi cu toții, știind despre ce era vorba!”, a declarat o colegă de muncă, din acea vreme, a celor doi.

Simona Gherghe lucra pe atunci la Știri, în timp ce Octavian Tudorache se ocupa de sectorul entertainment. În 2000, Octavian s-a transferat la TVBit, stația locală a Antenei 1, unde realiza un matinal și unde – după mari rugăminți la adresa ei – a adus-o și pe iubita Simona. Cum și părinții celor doi nu aveau nimic împotriva căsătoriei, ba din contra, Octavian și Simona au decis să se căsătorească în vara anului 2002, la Iași.

“Totul era bătut în cuie, nașii erau stabiliți, Costi Rezlescu, colegul Simonei de emisiune de atunci, îndeplinea “funcția”, ba mai mult au plătit și avansul la restaurant, la Onyx, azi Bellaria, un local de fițe din Iași!”, a dezvăluit un prieten foarte apropiat al cuplului de pe vremuri.

Între cei doi a apărut o ruptură atunci când Simona Gherghe a plecat la București, în 2002, atunci când a fost chemată să lucreze la “centru” de Antena 1.

“Simona primise și inelul de la Octavian, era un inel cu diamant, pe care l-a și purtat o perioada la București, după ce se instalase la noul loc de muncă”, ne-a mărturisit un prieten din Iași al Simonei, care spune că, nici până în ziua de azi, apropiații de atunci ai cuplului Octavian - Simona nu au o explicație logică a ceea ce s-a întâmplat cu adevarat între cei doi de s-a ajuns la despărțire, deși se stabiliseră dată și locul nunții!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel