Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Relația dintre europarlamentari și ONG-uri. Carmen Avram, caz scandalos: Au început să îl filmeze cu camera ascunsă. Trebuie lămurite care sunt limitele

Parlamentul European (Strasbourg) / Sursa foto: Pixabay
Parlamentul European (Strasbourg) / Sursa foto: Pixabay

Eurodeputatul Carmen Avram a discutat despre legătura și influența ONG-urilor în actul legislativ al Parlamentului European.

Carmen Avram a subliniat nevoia unei modificări a modului de relaționare a ONG-rilor cu Parlamentul European, subliniind că este nevoie de o linie care să delimiteze activitatea acestora astfel încât să nu influențeze procesul legislativ și adoptarea de decizii la nivel de Parlamentul European:

”Parlamentul European va face ce trebuie în acest sens. Însă întrebarea este în ce măsură companiile de lobby vor accepta să se schimbe și în ce măsură vom vedea ONG-urile, dacă ele vor păstra linia care ar trebui să le separe între a milita și a pune presiune pe legislatori ajungându-se uneori până a influența pe unii europarlamentari?

De exemplu, în timpul campaniei, privind transportul de animale vii, la un moment dat, s-a primit o scrisoare de la Parlamentul European, de la crescătorii de animale din Occident în care s-a cerut să se aplice sancțiuni imediate, pentru că niște membri ai unui ONG au intrat pe proprietatea cuiva și au început să îl filmeze pe proprietar cu camera ascunsă, spunând că au fost trimiși de unul dintre europarlamentarii care făceau parte din comisia de anchetă și care voia ca transportul de animale să fie interzis.

Ideea este că a existat o legătură foarte strânsă între acei oameni care au încălcat legea și au intrat pe proprietatea privată și un europarlamentar care era strâns legat de activitățile acelui ONG”, a declarat eurodeputatul Carmen Avram.

”ONG-urile trebuie să existe neapărat pentru că ele ajung acolo unde statul nu poate. Dar trebuie lămurite care sunt limitele acestora”, a fost de părere Carmen Avram.

Interviul integral poate fi urmărit în înregistrarea video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel