Relansare economică. Chirieac: Program DEGHIZAT, cu mască!

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban
Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre planul de relansare economică al Partidului Național Liberal.

"Un program de guvernare deghizat în program de relansare"

"Eu cred că este un program de guvernare deghizat în program de relansare. Cu mască. PNL are are un trecut prestigios, dar toate măsurile astea sunt măsuri de stânga. Eu mă aşteptam ca PNL să vină să spună că sprijină capitaliştii români, ce a mai rămas, ce a mai lăsat domnul Ciuvică, după DNA, ca să zic așa. Trebuie să recreezi o mare clasă de antreprenori români. Pe ăia mari i-a luat, pe ăia mijlocii i-a falimentat şi au mai rămas ăştia mici.

Spui că dai 500 de euro pentru material informatic - telemunca. Păi, un laptop performant costă mai mult. Îi dai ca să ce? Eventual îi dai companiei respective pentru a luat strict pentru angajaţi, pentru a organiza munca. Angajatul ăla trebuie să muncească pentru o companie, compania respectivă să producă profit, din profit statul să îşi ia impozite şi taxe şi, în felul ăsta, să își recupereze banii investiţi ca să dea, eventual, pachetele de igienă personală pentru pensionari", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

"Singurul program de guvernare care a existat a fost programul PSD din 2016"

"În 30 de ani, singurul program de guvernare care a existat - o spun cu un imens regret - şi care a şi fost implementat a fost programul PSD din 2016. Acela a fost programul prezentat de Liviu Dragnea. În 2019, poporul român- care primise majorări de pensii, de salarii, PIB-ul crescuse cu 30% - 50% în trei ani - a venit şi, indirect, şi-a manifestat dezaprobarea faţă de PSD, la europarlamentare şi la prezidenţiale. Urmare a acestui fapt, dintr-o mie de motive, partidul s-a retras, a plecat şi a venit un alt partid politic la putere. Dar programul acela care a fost implementat... Niciodată nu a fost altul", a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel