Cum a glumit Merkel cu Băsescu la Consiliul European - Video

merkel-basescu
merkel-basescu

Președintele Traian Băsescu s-a trezit la Consiliul European cu o palmă pe spate, administrată în glumă de nimeni alta decât Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

După ce au apărut fotografii în care președintele Traian Băsescu se întreținea cordial cu premierul Ungariei, Viktor Orban, în plin scandal legat de steagurile secuiești, șeful statului român a fost salutat și de Angela Merkel într-un mod interesant, în momentul în care şefii de stat şi de guvern ai Europei unite se aşezau pe scaunele din jurul mesei la care au împărţit bugetul Uniunii Europene pe 2014-2020.

Cancelarul Germaniei se îndrepta spre locul ei, când l-a zărit pe Traian Băsescu, deja aşezat la masă, cu ochelarii puşi pentru a studia documentele cu care venise, scrie RTV.net. Merkel, sub ochii preşedintelui Comisiei Europene, Jose Durao Barroso, i-a dat o palmă pe spate, cam fermă ca să fie o simplă atenţionare, dar nu suficient de tare pentru a fi considerată o scatoalcă.

Președintele Băsescu, luat puţin prin surprindere, s-a ridicat de pe scaun şi a strâns ceremonios mâna cancelarului.

Nu la fel de ceremonios a fost preşedintele Traian Băsescu imediat după poza de familie, când a plecat agale, cu o mână adânc înfiptă în buzunarul pantalonilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel