Regulile se schimbă la Asia Express, echipele se despart. Elwira Petre, în lacrimi

Regulile s-au schimbat la Asia Express.

UPDATE 4: La cea de-a doua misiune, participanții au fost nevoiți să stea în echilibru cu un vas pe cap, lucru care le-a dat mari bătăi de cap și le-a testat echilibrul. Eliza Natanticu a fost prima care a cedat. Concurenta nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi, pentru că nu a putut lua avantajul pentru Cosmin Natanticu: „Eu sunt foarte dezamăgită de mine pentru că nu mă așteptam să fiu atât de slabă la proba asta. Mi s-a părut că proba asta e făcută pentru mine, iar eu n-am fost în stare să țin ăla pe cap nici măcar o secundă. Și cel mai tare mă doare sufletul că săracul Cosmin trebuie să sufere din cauza mea!” 

„Sunt supărată pe mine, pentru că am fost slabă. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred că am fost cea mai slabă, nu pot să cred. Deci, nu pot să trec peste asta”, a mai adăugat ea, vizibil afectată.

UPDATE 3: Cosmin Natanticu a avut parte de o situație neașteptată la autostop. Concurentul a fost dat jos din mașină de un șofer, după ce i-a spus că nu are bani să îl plătească. Mai mult decât atât, bărbatul i-a cerut bani pentru a-l duce mai departe. La scurt timp după ce a coborât din mijlocul de transport, Cosmin Natanticu a avut parte de o altă surpriză. Acesta a reușit să oprească o altă mașină în care se afla un polițist, ce s-a oferit să îl ducă la destinație.

UPDATE 2: Presiunea și noile reguli ale jocului și-au spus cuvântul, iar concurenții au apelat la cele mai neașteptate strategii pentru a îndeplini probele. Concurenții au plecat într-o cursă contracronometru, dar fără coechipierii lor. Cinci vedete au făcut autostopul și au convins cu greu șoferii să le ducă până la următoarea destinație. Traseul s-a dovedit a fi unul solicitant pentru echipele de pe Drumul Împăraților, iar probele i-au surprins și de data aceasta. În timp ce concurenții rămași la Irina Fodor încercau să ghicească cifrele arabe, coechipierii lor se aflau în căutarea unor obiecte importante.

Concurenții care au plecat pe traseu au fost nevoiți să ajungă în Piața Al Masjid Al Kabir și să facă rost de un ciocan și o perie de sârmă.

Maria Speranța și Mihai Petre au negociat dur cu vânzătorii din Iordania și au început să obțină obiectele de care aveau nevoie pentru a merge mai departe pe traseu. Presiunea și-a pus amprenta rapid asupra celor din cursă, motiv pentru care fiica Adrianei Trandafir a apelat la un truc neașteptat și a luat ciocanul de la vânzătorul cu care negocia Mihai Petre.

UPDATE 1: Lidia Buble - Estera, Mihai Petre - Elwira, Cuza - Emi, Adriana Trandafir - Maria Speranța, Cosmin - Eliza Natanticu vor intra într-o cursă mai puțin obișnuită, care îi va despărți. Irina Fodor a anunțat că perechile se vor despărți, iar vedetele vor lupta separat în cursă. În vreme ce cinci concurenți vor rămâne alături de prezentatoarea TV să îndeplinească anumite provocări, ceilalți cinci vor pleca fără partenerii lor pe traseu, vor călători separat, își vor găsi cazare, vor face singuri autostopul și misiunile.

„Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, a zis Elwira Petre.

„Am plecat foarte îngrijorat din cauza reacțiiei Elwirei. Pentru mine este foarte importantă starea ei”, a spus Mihai Petre.

------

Marți seară, Mihai și Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, Cosmin și Eliza Natanticu s-au întrecut la malul mării Moarte într-un joc de amuletă extrem de solicitant din puct de vedere fizic. După o luptă umăr la umăr cu rivalii lor, Cosmin și Eliza Natanticu au fost cei care au reușit să îşi adjudece amuleta în valoare de 1000 de euro, dar și trei nestemate, ce vor fi extrem de importante în clasamentul acestei etape: ”Suntem foarte bucuroși că am câștigat a cincea amuletă în această competiție. Și împotriva lui Mihai Petre!”.

Audiențe Asia Express

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea mai nouă ediţie Asia Express – Drumul Împăraţilor, reality show-ul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.5 puncte de rating și 28.8% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5.2 puncte de rating și 17.9% cota de piață. Și la nivel urban, Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 7.6 puncte de rating şi 19.3% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV, cu 5.3 puncte de rating şi 13.5% cota de piaţă. Şi la nivel national, cea mai nouă ediţie Asia Express s-a impus ca lider de piaţă, înregistrând un rating mediu de 6.7 puncte şi 16.9% cota de piaţă. În minutul de aur, 21:47, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel national urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor. 

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), cât şi la nivelul întregii zile, pe publicul commercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. 

Regulile se schimbă la Asia Express

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, regulile se schimbă la Asia Express - Drumul Împăraților. A patra zi a etapei, cunoscută până în acest moment drept ziua de bilanț, va veni cu o surpriză pentru cele cinci echipe rămase în joc: ”Stăteam și ne făceam toți scenarii. Nici nu știi la ce să te aștepți, dacă e de bine sau de rău! Șocul a fost foarte puternic. Ne-am așteptat la o surpriză, dar nu la asta!”.

Începând cu seara aceasta echipele se despart, iar vedetele vor lupta separat în cursă. În vreme ce cinci concurenți vor rămâne alături de Irina Fodor să îndeplinească anumite provocări, ceilalți cinci vor pleca fără partenerii lor pe traseu, vor călători separat, își vor găsi cazare, vor face singuri autostopul și misiunile. Parcursul celor care pleacă singuri pe Drumul Împăraților va depinde de rezultatele la jocuri ale coechipierilor rămași alături de Irina Fodor. Dacă cei din urmă vor câștiga jocurile, și cei de pe traseu vor primi anumite avantaje prețioase în joc. 

Despărțirea îi va surprinde, dar și îi va emoționa: ”Nu mai suntem împreună și ne este foarte dificil. Nu putem unul fără celălalt, dar o să fac tot ce pot să îi fie mai ușor”, va spune Elwira Petre cu ochii în lacrimi. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy