Reghecampf-Șumudică, schimb de replici HALUCINANT în direct

sumudica
sumudica

Marius Șumudică, tehnicianul Astrei Giurgiu, și Laurențiu Reghecampf, antrenorul FCSB, au avut un schimb dur de replici în direct. Mărul discordiei l-a reprezentat Denis Alibec, jucătorul transferat de FCSB de la campioana Astra.

În partida cu CFR Cluj, Alibec a fost schimbat de Reghecampf, moment în care a avut o ieșire nervoasă, lucru taxat de către tehnicianul FCSB și de către Gigi Becali care au precizat că ”aici nu e ca la Astra”.

Aceste vorbe l-au deranjat teribil pe Marius Șumudică, antrenorul Astrei, care a avut o realție foarte apropiată cu Denis Alibec.

"Un prieten mi-a transmis poziția patronului de la FCSB, cum că ar fi spus că la echipa lui nu e ca la Astra. Fiecare are metodele lui de pregătire și de a se purta cu oamenii. Nu știu de ce se perpetuează ideea că la Astra e amatorism, că se bea cola și bere și se mănâncă pizza. S-a întâmplat și la FCSB să existe acte de indisciplină cu alcool, s-a întâmplat ca doi jucători să se bată", a spus Șumudică.

Deranjat de intervenția lui Șumudică, Reghecampf a intrat și el în direct. Potrivit, gsp.ro, a urmat un schimb dur de replici între cei doi tehnicieni.

Iată schimbul de replici

Laurențiu Reghecampf: "Șumi, tu ai declarat că i-ai dat Cola lui Alibec. Care e problema ta? Dacă vrei să vorbești ceva cu mine, mă suni"

Marius Șumudică: "Când ai avut nevoie, tu m-ai sunat"

Reghecampf: "Sunt înțepat că tu mă ataci pe mine"

Șumudică: "Chiar te deranjează orice?"

Reghecampf: "Omule, pe mine nu mă deranjează nimic. Doar nu mă mai ataca! Tu dai lecții, ești selecționer, tu vorbești cu Gigi, tu faci, tu dregi, tu ești Șumudică. Te respect pentru ce ai făcut, dar nu mă mai ataca"

Șumudică: "Tu ești prea sus. Dacă vrei să ai aere de superioritate cu mine, nu ți-ai găsit omul"

Reghecampf: "Eu sunt om, asta e o diferență foarte mare între noi. Eu niciodată nu te-am jignit. Eu n-am zis nicidoată nimic de Astra și de jucătorii ei"

Șumudică: "Ce-mi reproșezi tu mie? Cu ce te-am jignit eu pe tine?"

Reghecampf: "Cred că tu îți dorești să ajungi antrenor la Steaua. Pentru mine, Denis Alibec la Steaua este un jucător ca oricare altul, nu ca la tine, unde ai spus că făcea cât jumătate din echipă. Voi, la Astra, trăiți din banii de pe Alibec"

Șumudică: "Tu trăiești din banii lui Gigi Becali, nu mai vorbi! Dacă n-ar fi Gigi Becali, FCSB n-ar fi acolo unde este. Nu am niciun fel de problemă cu antrenorul Reghe, nu mă interesează ce e la FCSB. N-aș putea să ajung antrenor la echipa asta. Vreau să transmit faptul că la Astra, Alibec era unul din liderii echipei. Ești omul perfect dacă, pentru tine, Alibec reprezintă un jucător ca oricare altul. S-a născut antrenorul perfect dacă tu spui asta. Ia nu-l mai băga pe Alibec în echipă!"

Reghecampf: "De ce te roade asta? Nu e problema ta dacă Alibec joacă sau nu"

Șumudică: "Alibec rămâne feblețea ma, orice ar fi. Și acum voi părăsi dialogul, pentru că nu mai are rost să rămân în mizeria asta".

Reghecampf: "Alibec e și feblețea mea, dar asta nu înseamnă că e peste ceilalți jucători!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel