Reghecampf, suspendat în meciurile care vor decide campioana

Comisia de Disciplină a FRF a luat decizia ca antrenorul FCSB-ului, Laurențiu Reghecampf să primească o suspendare de două partide. Astfel, tehnicianul nu va putea să stea pe banca tehnică la cele două partide cruciale care vor decide noua campioană a României.

Reghecampf a fost trimis în tribune în finalul derby-ului pierdut de FCSB în prelungiri cu marea rivală Dinamo București, după ce a înjurat arbitrul. În urma acestei înfângeri usturătoare, FCSB a pierdut fotoliul de lider cu doar două etape înaintea finalului de campionat.

Reghecampf a primit o suspendare de două etape şi va rata chiar meciurile decisive pentru titlu, cu Astra şi CS U Craiova. Pe lângă suspendare, Reghe a primit şi o amendă de 1.000 de euro, informează Prosport.

În cazul în care Viitorul Constanța va reuși să învingă CSU Craiova în deplasare și CFR Cluj pe teren propriu, echipa antrenată de Hagi va deveni noua campioană a României. Mai mult, Dinamo, aflată la doar 2 puncte distanță de Viitorul și FCSB, poate deveni campioană în cazul în care va câștiga tot, iar în ultimele etape atât FCSB cât și Viitorul se vor împiedica.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel