Reghecampf pleacă de la Steaua. A semnat cu altă echipă

Laurențiu Reghecampf le-a mărturisit jucătorilor pe care îi antrenează, după finala Cupei cu Astra Giurgiu, că pleacă din Ghencea pentru ocupa postul de tehnician al echipei Al Hilal.

Steaua a pierdut, vineri, meciul disputat cu Astra Giurgiu pe Arena Națională, iar Reghecampf a profitat de petrecerea se final de sezon pentru a-și anunța jucătorii că a acceptat oferta înaintată de Al Hillal.

Conform, gsp.ro, toată lumea prezentă la petrecere, atît jucătorii, cît şi membrii staffului, dar şi soţiile şi iubitele fotbaliştilor l-au aplaudat pe Reghecampf pentru performanţele pe care le-a reuşit în ultimii doi ani la Steaua.

"Nu vreau să discut mai multe aici despre oferta de la arabi, în schimb, am multe de discutat cu patronul. Trebuie să înţeleagă că anul care va veni va fi infinit mai greu decît a fost pînă acum", spus Reghecampf, care a dus-o pe Steaua până în optimile de finală din Europa League și a calificat-o în Champions League după o pauză de 5 ani.

Laurenţiu Reghecampf a semnat aseară cu Al Hilal, oficialii echipei venind la Bucureşti pentru a parafa un contract pe doi ani. Fostul tehnician al Stelei va încasa 2 milioane de euro pentru fiecare sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel