Reghecampf, bilanț dezastruos. Probleme în Emiratele Arabe Unite

Al Wahda, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut și ultimul meci din grupele Ligii Campionilor Asiei, 0-1 pe terenul lui Al-Duhail, din Qatar.

Singurul gol a fost marcat de Moustafa, în minutul 47, însă trupa lui Reghe a jucat cu un om mai puțin din minutul 39, când Al Sharjee a primit direct cartonașul roșu, informează Digi Sport. Și gazdele au rămas în inferioritate numerică, însă s-a întâmplat tocmai în minutul 84, când Al-Wahda era deja condusă și era prea târziu să mai revină.

A fost ultimul meci din grupa B, pe care Al-Wahda a încheiat-o ultima, cu un bilanț dezastruos: trei puncte, o victorie și cinci înfrângeri și golaveraj 6-15. Dacă în Liga Campionilor Asiei s-a făcut de râs, echipa are șanse la titlu în campionatul din Emiratele Arabe Unite, unde se află pe locul secund, la 4 puncte de liderul Al-Ain.

Reghecampf a cucerit până acum două trofee cu Al Wahda: Cupei Ligii Emiratelor, după 2-1 cu Al Wasl, și Supercupa Emiratelor Arabe Unite, după 2-0 cu Al Jazira, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel