Regele Mihai, în topul milionarilor. Vezi ce avere deține Casa Regală

Suveranul României, Regele  Mihai, se află în topul milionarilor. Potrivit Top 300 Capital, Casa Regală s-ar afla pe locul 72 în topul bogaților din România.

După ce doar o mică parte din averii, trecută prin decret în proprietatea statului în 1948, i-a fost retrocedată, regele Mihai a urcat pe locul 72 în Top 300 Capital, cu bunuri estimate la 60-62 milioane de euro, potrivit România TV.

Familia Regală deţine patru castele, aproximativ 20.000 de hectare de pădure, trei imobile şi un teren în Bucureşti, un imobil şi numeroase terenuri în Poiana Ţapului, precum şi câteva cabane şi cantoane în zona Azuga-Predeal. în acelaşi timp, regele are zeci de kilometri de drumuri forestiere. Mai mult, membrii familiei au avut de asemenea o clădire în Versoix, în Elveţia, care a fost vândută cu suma de 1.5 milioane de euro.
În topul  celor mai bogaţi români se află, în acest an, Ioan Niculae, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de euro. Podiumul bogaților este completat de familia Dan Adamescu, cu o avere estimată la 900 de milioane de euro, respectiv Ion Țiriac - 800-850 de milioane de euro.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel