EXCLUSIV  Regele Mihai, document - Regina Margareta. Titlu pentru Nicolae - BOMBA zilei

Într-un document dat publicității în contextul morții Regelui Mihai, se arată că trebuie folosită adresarea "Majestatea Sa Regina Margareta a României", iar Radu este numit "Alteța Sa Regală Principele Consort al României".

Bomba este că documentul reamintește un lucru pe care ar fi trebuit să îl știe toată lumea și care arată că nu are sens disputa cu Nicolae. Mai precis, Principesa Margareta este succesoare și, pe planul succesiunii dinastice, este urmată de Principesa Elena. La moartea Margaretei, automat fie Elena va deveni regină, fie Nicolae va ajunge rege.

În aceste condiții, scandalul din jurul lui Nicolae este inutil pentru că, potrivit normelor, mama lui va stabili cine poate să fie rege. Așadar, la ora actuală, este o falsă dispută. Probabil sfătuit de avocați sau manipulat de forțe din afara Casei Regale și stimulat de presă, Nicolae, nematurizat suficient din punct de vedere al treburilor de stat, s-a aruncat cu capul înainte în această întrecere care dăunează enorm Casei Regale și nu îi folosește nici lui.

[citeste si]

A lua cu forța acum un titlu simbolic, când se vede că nu știe să-l folosească cu maturitate, face rău. În schimb, fiind alături de Casa Regală, Nicolae ar da dovadă de chibzuință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel