Regele Mihai, anunț despre participarea la funeraliile Reginei Ana

Regele Mihai nu va participa la funeraliile Reginei Ana, după ce medicii au constatat că starea de sănătate nu-i  permite Suveranului României să facă deplasarea în România.

UPDATE: "Un colegiu alcătuit din cinci medici curanți ai Regelui Mihai I, de diverse specialități, au făcut recomandări împotriva participării Majestății Sale la funeraliile Majestății Sale Defuncte Regina Ana. Regele Mihai I va rămâne pe perioada Funeraliilor Regale în reședința din Elveția, alături de prieteni și apropiați, de angajați ai Casei Majestății Sale și de două maici ortodoxe detașate la reședință. Această decizie a fost luată cu mare părere de rău.

La funeraliile Majestății Sale Defuncte Regina Ana vor lua parte ASR Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, ASR Principele Radu, ASR Principesa Elena, ES domnul Alexander Philips Nixon, ASR Principesa Sofia, ASR Principesa Maria, domnul Nicolae Medforth-Mills și domnișoara Elisabeta Maria Biarneix.

La funeralii și-au anunțat prezența membri ai Familiilor Regale străine. Numele lor vor fi anunțate joi, 11 august 2016", precizează un comunicat al Familiei Regale.

Regele Mihai nu va veni în România la funeraliile Reginei Ana care vor avea loc sâmbătă.

Până în prezent, Regele nu a putut participa la nicio  ceremonie desfăşurată până în prezent  la Morges.

La funeraliile reginei Ana nu este interzisă participarea niciunui membru al familiei, la ceremonie fiind aşteptat si nepotul reginei, Nicolae.

Cea de-a trei fiică a Reginei Ana, Irina Walker, a anunțat, pe Facebook, că nu va participa la funeraliile mamei sale, din motive personale.

[citeste si]

„În aceste zile triste, mă gândesc cu drag la mama şi la faptul că nu pot veni în România, în pofida dorinţei Familiei Regale / familiei mele; este foarte trist că nu voi reuşi să-mi iau ultimul rămas bun de la mama, dar întotdeauna voi păstra memoria ei în inima ea. Decizia îmi aparţine, luând-o din motive personale. Voi urmări de departe şi voi fi cu sufletul alături de Familia Regală.", a scris Irina Walker, pe reţeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel