Reformă MAI. Vela, în război cu unele sindicate: Creează diversiuni. Îmi asum ce spun

Ministrul Marcel Vela a vorbit despre reorganizarea MAI.

Marcel Vela a acuzat unele sindicate din MAI că ”creează diversiuni”. Acesta a spus că va urma o restructurare a MAI, obiectivul fiind un ”minister de elită”.

„Sunt unii lideri de sindicat care vor să își facă o campanie sindicală. Vreau să știe toți românii că în Poliția Română există sindicat. Și sunt foarte multe. Fiecare dorește să atragă cât mai mulți polițiști în sindicatul pe care îl conduce, mai mult sau mai puțin în interesul poliției. Atunci vin cu tot felul de vești bombă, postează tot felul de documente pe care le interpretează și creează anumite diversiuni. Îmi asum când spun că ei creează diversiuni. Adevărul este următorul:

Săptămâna trecută am avut întâlnire cu comanda ministerului. Nu e vorba doar de Poliția Română. Am avut întâlnire cu toți inspectorii generali și cei care conduc departamente de la Poliția de Frontieră, Națională, Jandarmerie, Inspectoratul General de Aviație, Antidrog, ISU, etc. Le-am propus ca într-o săptămână, să nu zică unii că eu decid restructurări, reamenajări și eficientizări ale structurilor ministerului, să discute și să analizeze împreună cu structurile din subordine, variante, principii, propuneri pe care să le facă. Au termen o săptămână până joia viitoare să facă acest lucru”, a precizat Marcel Vela, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel