Reformă în PSD. Liviu Dragnea: Vom aduce intelectuali de stânga

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a ţinut o conferinţă de presă în care a precizat cum va reforma formaţiunea politică pe care o conduce.

"Vom gândi un nou proiect politic. Despre modernizarea stângii: vom aduce intelectuali de stânga. Există atât de mulţi oameni de valoare care nu au unde să se exprime. Dorim un dialog constructiv între partidele politice, Parlament şi Guvern", a zis Liviu Dragnea.

Cât despre tinerii din România, președintele interimar al PSD a zis: "Vom acorda o atenţie tinerilor pentru a-i stimula să se implice în politică. Sunt mulţi tineri care vor să susţină acest partid, dar care nu ţin să devină membri. Trebuie să pregătim o nouă generaţie de membri de partid. E timpul să depăşim nivelul de like-uri de pe Facebook. Trebuie să dezvoltăm o platformă reală pentru tineri, unde să-şi spună părerea despre cum să rezolvăm problemele din această ţară".

"Fiecare organizaţie va trimite propunerile pentru funcţiile de primar. Candidaţii vor intra într-un program de training, pentru comunicare publică şi pentru funcţia vizată. Vom realiza o fişă pentru fiecare localitate şi care să cuprindă şi harta electorală. Ne dorim o comunicare internă, nu pe Facebook", a mai precizat Liviu Dragnea, scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel