REFORMA gândită de Petre Ionel, preluată de PRO România și USR-PLUS

Petre Ionel
Petre Ionel

Politicianul dâmbovițean Petre Ionel a transmis că se încrede în reforma administrativă din România, iar alți politicieni nu s-au ferit să afirme același lucru.

„Dacă a fost preluat, înseamnă că e bun! Am crezut din primul moment în proiectul #REFORMĂ, cred în continuare și voi face tot posibilul să îl pun în practică! Se pare că și colegii de la alte partide cred în acest proiect, întrucât se prezintă public cu aceleași idei. După Adrian Țutuianu (PRO România), acum și Dan Tudorache (USR-PLUS) prezintă reforma administrativă și constituțională, iar colegii lui au idei de reforme și în alte domenii de activitate”, a transmis Ionel, pe Facebook.

Și alții rezonează cu dâmbovițeanul

„Mă bucur să văd că și alții rezonează cu gândirea mea, sunt mândru să văd că sunt preluat de alți colegi politicieni. Măcar de am reuși să reformăm România.

Vă amintesc structura proiectului #REFORMĂ prezentat în primăvară și susținut prin postări detaliate, cu soluții concrete: #REFORMA POLITICĂ #REFORMA ADMINISTRATIVĂ #REFORMA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR #REFORMA EDUCAȚIONALĂ #REFORMA ECONOMICĂ #REFORMA SĂNĂTĂȚII #REFORMA SOCIALĂ #REFORMA JURIDICĂ #VALORI NATIONALE”, a continuat politicianul.

#REFORMĂ Dacă a fost preluat, înseamnă că e bun! Am crezut din primul moment în proiectul #REFORMĂ, cred în...

Publicată de Petre Ionel pe Marţi, 10 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel