EXCLUSIV  Referendum. Tim Ionescu: ''Asta este întrebarea pe care ar trebui să o pună Iohannis''

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Tudor-Tim Ionescu, candidat ALDE pentru alegerile europarlamentare și consilier general la Primăria Capitalei, a afirmat pentru DCNews ce întrebare consideră că va fi pusă la referendumul organizat de Klaus Iohannis în ziua alegerilor europarlamentare.

Tudor-Tim Ionescu este de părere că orice întrebare, legată de justiție, pusă de președintele României, Klaus Iohannis, la referendum, nu va fi în favoarea justiției române.

"Orice întrebare ar pune nu este în beneficiul justiției din România! Sunteți de acord că cei care au comis abuzuri în justiție să fie anchetați și să răspundă pentru faptele lor? Asta este întrebarea pe care ar trebui să o pună președintele Iohannis dacă-i pasă într-adevăr de justiția din România, a spus Tudor-Tim Ionescu pentru DCNews.

DCNews organizează un concurs pe tema referendumului. Poți câștiga 500 de lei dacă vei ghici! Înscrie-te AICIReferendum 26 mai 2019 Iohannis - ÎNTREBAREA îți aduce un premiu. Participă și tu!

Preşedintele Klaus Iohannis declanşează seria consultărilor pe tema organizării, concomitent cu alegerile europarlamentare, a unui referendum pe justiţie. Administraţia prezidenţială anunţă că marţi, 26 martie, au loc "consultări cu reprezentanți ai societății civile pe tema referendumului pentru justiție, în Sala de Consiliu, Palatul Cotroceni".

Vezi și: Iohannis, consultări pe tema referendumului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel