REFERENDUM pentru DEMITEREA primarului Clotilde Armand!

Se strâng semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand.

Scandalul gunoiului din Sectorul 1 continuă. Tudor-Tim Ionescu a mers alături de câțiva tineri, în Sectorul 1, și a lipit stickere cu „voturi” pe sacii de gunoi.

„Continuăm și astăzi un proces de strângere a unor gunoaie, le ducem noi la groapa de gunoi. (...) Situația este inacceptabilă! Vă aduc aminte, conform unei hotărâri de Consiliu General din 2010, la Art. 9, fiecare persoană fizică și juridică are dreptul la un oraș curat și sănătos. Acest drept ne e încălcat prin aceste mini gropi de guroi, care reprezintă, de fapt, și focare de infecție. Pentru că această situație trenează de atâta timp, (...) am luat decizia să demarăm un proces de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum în Sectorul 1, privind demiterea primarului Sectorului 1. Noi nu avem nicio vină în conflictele dumneaei cu alte companii sau cu cine dorește. Noi suntem cei afectați și de aceea noi trebuie să acționăm!”, a spus Tudor-Tim Ionescu, luni dimineață, la Antena 3. 

„Vom demara acest proces în această săptămână!”, a subliniat Tudor-Tim Ionescu. 

„Conform legii, avem nevoie de 25 la sută din numărul alegătorilor. Vom merge și pe stradă și online. Am luat hotărârea să acționăm pe toate căile posibile, legale bineînțeles”, a conchis acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel