REFERENDUM MONARHIE. Orban, atac la Bădălău: PROFUND REVOLTAT

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a propus realizarea unui referendum în care oamenii să fie întrebați dacă vor sau trecerea la monarhie. Ludovic Orban, președintele PNL, a fost întrebat despre această propunere a lui Nicolae Bădălău. 

”Nu comentez propunerile unui individ de teapa lui Bădălău care folosește pumnul în loc de argumente. Sunt profund revoltat de lacrimile de crocodil vărsate de bolșevicii care l-au tratat ca pe un dușman pe Majestatea Sa Regele Mihai pe toata perioada vieții sale , atât înainte de 1989 cât și după 1989. Cei care nu i-au permis Regelui să revină pe tron, nici măcar sa revină în țară, ar trebui să își țină gura și să dispară din peisajul public pe tema dezbaterilor legate de monarhie și de Majestatea Sa Regele Mihai.” a afirmat Ludovic Orban. 

Bădălău: Poporul poate fi întrebat

Anterior, Nicolae Bădălău a spus că ”Cred că poporul poate fi întrebat cu privire la lucrul asta. Nu este un lucru rău, ținând cont de faptul că țările care au monarhii sunt țări dezvoltate. Este un proiect de viitor, la care și politicienii împreună cu președintele și cu foarte mulți factori trebuie să se așeze la masă să discute”. 

Nici premierul Mihai Tudose nu pare să susțină propunerea lui Nicolae Bădălău. Prim-ministrul a afirmat că el este republican. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel