Referendum. Liviu Dragnea anunță data: Moment crucial

Vlad Manolache / 11 sep 2018 / 19:50 Salveaza PDF Comentarii
Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea a făcut prima declarație după ce revizuirea Constituției cu privire la definirea familiei a fost adoptată de Senat.

Liviu Dragnea a făcut prima declarație după ce Senatul a adoptat proiectul de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

"Salut decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constituției privind definirea familiei. Referendumul va avea loc pe 7 octombrie și va fi un moment crucial pentru valorile fundamentale ale societății românești. Am susținut organizarea acestui referendum și voi participa cu siguranță la scrutin. Este cea mai democratică formă posibilă de exprimare a voinței poporului român într-o chestiune de o profunzime spirituală deosebită. Nu va fi un vot pentru sau împotriva cuiva, pentru sau împotriva unor categorii de persoane. Va fi un vot despre cum ne dorim să arate societatea în care trăim. Eu voi vota fără ezitare pentru familie, în sensul ei tradițional, pentru că, în opinia mea, valorile tradiționale reprezintă rădăcinile unei națiuni", a fost mesajul președintelui PSD.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24