Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  REFERENDUM Iohannis. Rezultatele concursului care îți aduce un sejur de Paște la un hotel de 4 stele

Pe 14 februarie, DC News a lansat un concurs: tot ce trebuia să faceți era să scrieți, în rubrica de comentarii, întrebarea care crezi că va fi pusă la referendumul lui Klaus Iohannis.

Pentru că președintele a spus că renunță momentan la ideea organizării unui referendum, DC News va alege câștigătorul dintre cititorii care au zis că o astfel de consultare directă a cetățenilor nu va avea loc. Sunt luate în considerare persoanele care au răspuns până pe 3 martie, momentul în care a apărut, pe surse, informația că Iohannis abandonează ideea. Apoi, pe 7 martie, președintele declara că nu a renunțat la referendum, ci a decis să "o lase mai încet" pentru că societatea s-a exprimat clar prin proteste în privința corupției. Așadar, există posibilitatea consultării directe cu românii, dar concursul nostru s-a încheiat și este clar că în următoarele două săptămâni nu va fi niciun referendum. Amintim că premiul pus la bătaie a fost un sejur de Paște la Hotelul Roman Plaza Gourmet Spa (4 stele) din municipiul Roman, județul Neamț.

Pentru că sunt mai mulți cititori care au spus că nu se va organiza niciun referendum, în weekend redactorii DC News vor trage la sorți și veți afla cine a câștigat premiul. Până atunci, iată lista cu răspunsurile corecte:

1. Galben Adriana

Adresa de facebook: https://www.facebook.com/galben.adriana

Mesaj: Referendumul nu ar trebui să aibă loc;toată lumea este de acord cu lupta împotriva corupției,dar nu cu dosare comandate,care se văd de pe lună că sunt cusute cu ață albă.Banii cheluiți pe referendum se pot folosi acolo unde într-adevăr este nevoie...și este mare nevoie în orice alt domeniu,mai puțin la un referendum fără rost,doar pentru că așa vrea mușchii unuia cu șase case,care nu pune preț pe viața românilor și pe soarta României!Una dintre cele mai reușite întrebări ar fi:"-Sunteți de acord că președintele României trebuie să demisioneze,motivul fiind că desparte românii și-i învrăjbește pe unii împotriva altora?"

2. Mihail Viorel Anghel
Adresa de facebook: https://www.facebook.com/mihailviorel.anghel

Mesaj: Nicio intrebare. Va renunta la referendum, este deja caraghios! :)

3. Iulian Militaru
Adresa de facebook: https://www.facebook.com/iulian.militaru.92

Mesaj: Nu va avea loc nici un referendum desi intrebarea de actualitate ar fi :sunteti de acord sa mi se dea casa inapoi?

4. Cristina Nicolescu
Adresa de facebook: https://www.facebook.com/cristina.nicolescu.9461

Mesaj: Nu va fii niciun referendum

5. Traian Sabou
Adresa de facebook: https://www.facebook.com/traian.sabou.3

Mesaj: Nu va fi nicio întrebare !!!.

6. Harold Scaian
Adresa de facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009417923176

Mesaj: NU VA FI NICI O ÎNTREBARE DEOARECE REFERENDUMUL NU SE MAI ȚINE.A intrat în derizoriu ca și inițiatorul imobiliar.

7. Ovidiu Dragos
Adresa de facebook: https://www.facebook.com/ovidiu.dragos.96

Mesaj: Nu cred ca va mai avea loc referendumul pe tema vag propusa de presedinte. Dar in acel context intrebarea care ar fi trebuit pusa putea fi : Doriti ca Romania sa renunte la regulile democratiei constitutionale in favoarea luptei impotriva coruptiei ?

8. Florin Sbircia
Adresa de facebook: https://www.facebook.com/sbirciaflorin

Mesaj: Nu va nici-o intrebare deoarece nu va fi referendum ...

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel