Referendum Iohannis. Chirieac: Se poate termina cu un dezastru politic pentru președinte

Bogdan Chirieac este de părere că în cazul în care referendumul propus de președintele Iohannis ar fi avut loc iar întrebarea nu era una potrivită, totul s-ar fi putut termina cu un dezastru politic pentru președinte. 

"Mare atenție la întrebarea de la referendum, pentru că răspunsul costă 50 de milioane de euro. Ce să întrebi, 'sunteți de acord cu continuarea luptei anticorupție?'. Păi, totul se putea transforma într-un vot antiprezedințial, iar partidele anti Iohannis puteau să zică 'nu'. Te trezeai că aveai majoritate care putea să spună că nu, nu mai dorim să luptăm împotriva corupției, așa ne simțim noi bine. Atenție, dacă nu pui o întrebare de interes, de utilitate pentru națiune și sunt convins că găsim teme pentru așa ceva, totul se poate termina cu un dezastru politic pentru președinte," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Reamintim că potrivit unor surse oficiale din cadrul administrației prezidențiale, președintele Iohannis ar fi decis să renunțe la referendum, cel puțin pentru moment. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel