EXCLUSIV  REFERENDUM FAMILIE. Tudorache: Jandarmeria păzește urnele noaptea. Nicio problemă

vot
vot

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, și-a exprimat opțiunea de vot pentru referendumul din zilele de 6 și 7 octombrie și a explicat ce măsuri de securitate se vor lua la școlile unde sunt secțiile de votare.

Daniel Tudorache a declarat într-un interviu acordat DC News că nu va fi nicio probelmă cu privire la modul de organizare a referendumului din octombrie. "Sunt implicat ca și primar. Mâine este ultima zi de depunere a listelor cu reprezentanții din secțiile de votare. Bănuiesc că nu o să fie nicio problemă. Sunt două zile, dar acum oamenii au opțiunea să aleagă: ori merg sâmbătă, ori merg duminică. (...) Pe perioada nopții de sâmbătă spre duminică urnele sunt sigilate, iar paza va fi asigurată de Jandarmerie. Să nu își facă nimeni nicio problemă, nu se va întâmpla nimic. Sunt camere de luat vederi, toată lumea trebuie să fie liniștită", a declarat Tudorache.

Primarul Sectorului 1 invită oamenii să meargă la vot, iar în acest sens a declarat că a vorbit inclusiv cu preoții. "Părerea mea este că se va depăși numărul de 30%. Eu o spun cum voi vota eu, dar acum fiecare va vota cum consideră de cuviință. Important este să se prezinte la vot indiferent cum vor să voteze, eu voi vota da. (...)

Am vorbit cu preoții din Sectorul 1, îi îndeamnă pe enoriași să meargă la vot, indiferent cum doresc să voteze, important este să se prezinte la vot", a mai spus Daniel Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel