Referendum familie. Surpriză: Cum votează Bogdan Chirieac

referendum
Descriere foto: referendum

Prezent în emisiunea Sitenza Zilei, de la Antena 3, Bogdan Chirieac, analist politic, și-a exprimat opțiunea față de votul care va avea loc pe 6-7 octombrie, privind referendumul pentru familia tradițională.

"Merg la referendum pentru că eu cred că trebuie să ne exercităm acest vot. De prea multe ori, de-a lungul timpului, nu am făcut asta. Și mă refer la referendumul din 2012, care putea scurta agonia României.

Atunci, mulţi români s-au lăsat păcăliţi şi nu s-au prezentat. Mai era nevoie de câteva procente şi încheiam mai repede o epocă. Eu merg la referedenum şi voi vota 'NU". Nu este treaba statului să intre în aceste discuţii", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7,00 şi 21,00.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor".


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24