Referendum Familie. Dragnea, reacție: Eșec?! Răspundeți-mi la o întrebare

Darius Muresan / 10 oct 2018 / 12:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liviu Dragnea a vorbit despre Referendumul pentru Familie care nu a atins pragul de 30%.

Liderul PSD a dialogat la Parlament cu jurnaliștii, precizând că Referendumul nu s-a implicat în votul la Referendum ci partidul doar l-a organizat și a informat populația. Întrebat dacă rezultatul este un eșec, Dragnea a dialogat cu reporterii.

„S-a spus că e Referendumul PSD, că e Referendumul meu. Am auzit oameni de bună credință care au spus că în spatele întrebării a fost un interes al meu”, spune Dragnea.

„Acesta este rezultatul. Mergem inainte. Nu putem face o analiză în interiorul PSD pentru că nu au fost alegeri la care să fi participat PSD. Am spus-o de la început, în mai multe rânduri, PSD nu face campanie pentru a îndemna oamenii să voteze”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat de un reporter dacă rezultatul este un eșec pentru PSD, Dragnea a răspuns: „Eșec al cui? Răspundeți-mi la o întrebare ? Eșec al cui? Sunt aproape 4 milioane de români care au votat. Înseamnă că e esecul fiecărui cetățean român care a votat? Nu am votat ca partide politice. Am votat ca cetățeni. Dacă e un eșecc e eșecul celor care am votat cu ”da”. Nu poate fi un eșec al unui partid politic”, a mai precizat Liviu Dragnea.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26