Referendum familie. Daniel Suciu, punct de vedere pro PSD

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a declarat miercuri că situaţia privind referendumul pentru redefinirea familiei se va discuta în Partidul Social Democrat, deoarece nu a fost un eveniment secundar, însă a precizat că acesta nu este un eşec al formaţiunii politice, ci al "întregii societăţi".

"A fost referendumul PSD şi nu ştiu eu? Nu ştiu dacă vom face o analiză pe filiale. Ceea ce pot să vă spun este că, evident, vom discuta, pentru că nu a fost un eveniment secundar sau care nu a avut importanţă şi relevanţă în spaţiul public.

Este un eşec al întregii societăţi
 
Nu este un eşec al PSD, este un eşec al întregii societăţi, pentru că pe un subiect care pe toate sondajele de opinie a întrunit o largă majoritate nu s-a materializat şi în prezenţa la urne şi trebuie să discutăm despre acest subiect. Dar nu a avut referendumul ştampila PSD, că am spus de nenumărate ori că noi credem că a merge la vot la un referendum pe un asemenea subiect este un lucru bun, că este esenţa democraţiei şi că eu am spus că voi merge la vot şi voi vota da", a afirmat Suciu, la Parlament.
 
El a adăugat că "printre cei 3,2 milioane de cetăţeni care au iniţiat acest referendum se găsesc şi social-democraţi, şi liberali, şi USR-işti, şi PMP-işti, şi apolitici, şi credincioşi, şi penticostali şi atei".
 
"Am văzut că este foarte simplu şi comod să spui 'e eşecul PSD'. Este eşecul întregii noastre societăţi, este punctul meu de vedere", a completat Suciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel