Urmărește emisiunea live


Referendum familie. Dan Barna: S-a demonstrat

Dan Barna
Dan Barna

Referendumul pentru familie este "o falsă temă" pentru România, iar acest lucru este confirmat de prezenţa redusă la vot a cetăţenilor - 5,86% la închiderea urnelor, aşa cum rezultă din monitorizarea paralelă a USR, a scris sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, Dan Barna, preşedintele USR.

"Prezenţa la vot la închiderea urnelor, la ora 21,00, din monitorizarea paralelă USR: 5,86%. Cifra arată că referendumul este o falsă temă pentru România. Vom continua şi mâine să ne asigurăm că va fi un vot corect, de la ora 70,0-21,00 vă vom ţine la curent cu situaţia votului din ţară", a precizat Barna.

Într-o înregistrare postată pe Facebook, Barna a adăugat că, cel puţin pentru moment, cetăţenii consideră că acest referendum este unul "inutil", este "o temă cu care societatea nu rezonează într-o măsură foarte mare".

"S-a încheiat prima zi, cetăţenii arată că, cel puţin pentru moment, cetăţenii consideră că acest referendum este un referendum inutil, este o temă cu care societatea nu rezonează într-o măsură foarte mare", a mai precizat preşedintele USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel