Referendum familie. Dan Barna: S-a demonstrat

Darius Muresan / 06 oct 2018 / 23:18 Salveaza PDF Comentarii
Dan Barna
Descriere foto: Dan Barna

Referendumul pentru familie este "o falsă temă" pentru România, iar acest lucru este confirmat de prezenţa redusă la vot a cetăţenilor - 5,86% la închiderea urnelor, aşa cum rezultă din monitorizarea paralelă a USR, a scris sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, Dan Barna, preşedintele USR.

"Prezenţa la vot la închiderea urnelor, la ora 21,00, din monitorizarea paralelă USR: 5,86%. Cifra arată că referendumul este o falsă temă pentru România. Vom continua şi mâine să ne asigurăm că va fi un vot corect, de la ora 70,0-21,00 vă vom ţine la curent cu situaţia votului din ţară", a precizat Barna.

Într-o înregistrare postată pe Facebook, Barna a adăugat că, cel puţin pentru moment, cetăţenii consideră că acest referendum este unul "inutil", este "o temă cu care societatea nu rezonează într-o măsură foarte mare".

"S-a încheiat prima zi, cetăţenii arată că, cel puţin pentru moment, cetăţenii consideră că acest referendum este un referendum inutil, este o temă cu care societatea nu rezonează într-o măsură foarte mare", a mai precizat preşedintele USR.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22