EXCLUSIV  Referendum. Ecaterina Andronescu a dezvăluit cum a votat: Nu am de ce să ascund

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, pentru DC News, că este îngrijorată de scăderea natalității în România și a spus că la acest lucru ar trebui să se gândească și românii care trebuie să decidă referitor la Referendumul pentru familie.  

Ecaterina Andronescu ne-a spus că nu are de ce să ascundă felul în care s-a exprimat la vot.

"Am votat de dimineață. Am votat "Da". Nu am de ce să ascund lucrul acesta și vă mărturisesc că am votat cu gândul la copiii de mâine ai României. Și asta este și mesajul meu pentru românii care încă nu au mers la vot, să se gândească la copiii României.

Problema noastră cea mai gravă, după părerea mea, este căderea demografică. Au plecat în afara țării foarte mulți tineri români și de aceea suntem acum în situația în care suntem, mai rău decât Germania", ne-a declarat senatorul PSD. 

Prezență mică în prima zi de vot

Până la ora 16,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 3,78% dintre alegători, a anunţat sâmbătă Biroul Electoral Central.

Numărul total al persoanelor care s-au prezentat la vot până la ora 16,00 este de 692.002, dintre care în mediul urban au votat 433.760 de persoane, iar în mediul rural 258.242.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel