REFERENDUM 2020 și ALEGERI LOCALE. Ce vrea Barna de la Ciolacu și Orban

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dan Barna a participat, luni, la ședința Camerei Deputaților, la dezbaterea „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziții directe de măști de la Unifarm la prețuri astronomice”.

Dan Barna (USR) a avut o solicitare pentru Marcel Ciolacu (PSD) și Ludovic Orban (PNL). Președintele USR își dorește organizarea referendumului pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice” odată cu alegerile locale.

„Aud că vă gândiți, că v-a spus cineva cum ar fi să puneți referendumul în august, pentru că, vezi, Doamne, pe căldură, românii sunt mai toleranți cu hoții. Nu o să se întâmple asta! Și vă cer, domnule Ciolacu, să fim responsabili și să punem acest referendum cu alegerile locale. În felul acesta, suntem responsabili și cu resursele statului, și aratăm că ne pasă de soluționarea acestei probleme”, a spus, luni, Dan Barna.

„Ideea aceasta de a nu sabota acest referendum, Fără penali în funcții publice, este baza oricărei credibilități, ca stat, în momentul de față, cu privire la acest scandal”, a adăugat Dan Barna.

Ulterior, i s-a adresat și premierului Ludovic Orban: „Vă cer și dumneavoastră ca partidul pe care-l prezidați să susțină ca acest referendum să se întâmple cu alegerile locale. E o variantă firească, normală!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel