Referendum 2019. Mugur Ciuvică: De ce este o mare GREŞEALĂ

Mugur Ciuvică a vorbit la "Sinteza zilei" despre ideea preşedintelui Iohannis de a organiza referendum pe 26 mai, în acelaşi timp cu alegerile europarlamentare. 

Mugur Ciuvică susţine că ar fi o mare greşeală ca pe 26 mai să se organizeze un referendum. 

"După părerea mea, ideea cu referendumul moşită doi ani ar fi o mare greşeală. Această idee a fost pe jumătate abordată de domnul Iohannis, acum două zile, când a zis că aproape s-a hotărât. Eu cred că o astfel de chestie, care i-a pus în mare derută şi pe susţinătorii domnului Iohannis, care nu ştiu ce să mai zică, nu ştiu ce întrebări să pună. O să se meargă pe o întrebare din asta, o fâsâială, să fie bine... să nu fie rău cu independenţa justiţiei, cam aşa văd eu lucrurile. O astfel de idee cretină trebuie ignorată şi ridiculizată în acelaşi timp. În niciun caz nu trebuie tratată cu seriozitate. Părerea mea e că ar fi o mare greşeală, e o fâsăială profundă", a spus Mugur Ciuvică la Antena 3. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, în timpul unei dezbateri, că este aproape hotărât să convoace referendum naţional pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel