EXCLUSIV  Referendum 2018. LOVITURĂ pentru Pleșoianu: Așa pățesc oamenii care au votat DA

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a transmis un mesaj de ultimă oră prin intermediul DC News.

Social-democratul a spus că a rămas fără Facebook. I-a fost blocat contul.

”Câteva lucruri pe care le aplaud:

Contul meu a fost blocat pentru 30 de zile. Așa cum au fost blocate zeci de alte conturi ale celor care s-au exprimat în favoarea referendumului. Ceea ce e ok, câtă vreme aproape 80% dintre români n-au considerat important să voteze. ...Aplaud.

Sondajele îi atribuie un scor mare lui Cioloș. Tot sondajele îl dau pe Iohannis drept câștigător detașat al unui nou mandat. Având în vedere rezultatul referendumului, este foarte probabil să fie chiar așa. Iar dacă e așa, atunci înseamnă că se va întâmpla exact ce îi trebuie poporului român să se întâmple. ...Aplaud.

Legea Offshore e posibil să sufere iar modificări, astfel încât investitorii și în același timp partenerii noștri strategici să redevină foarte mulțumiți. Desigur, câțiva oameni, atâția câți am mai luptat, nu vom putea opri o nouă spoliere câtă vreme - sunt aproape sigur - cei mai mulți dintre români nu consideră că e un subiect atât de important încât să merite să se implice. ...Aplaud.

Așa cum presa internațională "progresistă" deja laudă poporul român pentru "deschiderea" sa, ne vor aplauda cu siguranță și Timmermans, și Klemm. Iar poporul român va aplauda aplauzele lor. Ce popor să fii să nu te bucuri atunci când stăpânii tăi te felicită!? ...Aplaud.

Filmare cu Angi Șerban

Angi Șerban, de la #REZIST, va continua probabil să filmeze prin biserici și să le adreseze oamenilor tradiționalul "#MARȘ în biserică!", așa cum a făcut-o în Duminica referendumului. Ceea ce e ok, câtă vreme 80% dintre români nu au considerat important să sancționeze prin votul lor un asemenea comportament. ...Aplaud.

La Bruxelles, vor continua să facă absolut tot ce vor cu țara asta, cum o fac deja de atâta vreme. Dar cei de la Bruxelles vor continua să facă tot ce fac și chiar mai mult decât atât pentru că vor avea de aici înainte și garanția solidă a sprijinului popular masiv, ori măcar a pasivității românești masive și aproape legendare. ...Aplaud.

Poporul român, între două emisiuni de divertisment, își va smulge și ultimele rădăcini din cernoziomul milenar și, în ropotul de aplauze al Zeilor noului Olimp de la Bruxelles, se va lăsa mutat în ghiveci. ...Aplaud.

Legea privind transparentizarea finanțării ONG-urilor nu își va mai găsi probabil niciodată drumul către promulgare. Ceea ce e în regulă, pentru că astfel "societatea civilă" nu va mai fi niciodată deranjată de tot felul de oameni răi care nu pricep că principiul transparenței e pentru toată lumea, dar nu și pentru "onegeuri". ...Aplaud.

La 100 de ani de... România, textul imnului național e mai actual ca oricând. Dar va fi probabil considerat "retrograd" în curând și va fi schimbat cu un imn nou, modern, progresist, globalist. ...Aplaud.

Tot ceea ce i se va întâmpla acestui popor de aici înainte va veni direct din majoritara sa voință liber exprimată. Și, cum poporul are întotdeauna dreptate, nu pot decât să... aplaud.

Îmi încheiam textele cu "Fie să FIM!". Acum nu mai pot spune decât "noapte bună". ...Și #NOAPTEA, mai mult ca sigur, va fi lungă.

P.S. Tot cu ajutorul prietenilor (care vor publica un nou text săptămâna aceasta), voi respecta ce am promis și voi re-face cunoscut tot trecutul Legii Offshore, tot ce s-a petrecut în 2007 și 2008. Apoi voi tăcea. Pentru că n-aș vrea să deranjez pe nimeni de la emisiunile de divertisment. În fond, ia să ne gândim: cam câți români ar considera important să se exprime în stradă cu privire la resursele de la Marea Neagră? ...Da, exact.

P.P.S. Îi felicit pe toți cei care au priceput importanța momentului și au mers la vot!”, a fost mesajul lui Liviu Pleșoianu.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy