Refacerea USL ar fi un miracol jenant, spune Antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, exclude refacerea Uniunii Social Liberale chiar și în condițiile în care el nu va mai fi președintele partidului. Antonescu crede că un astfel de episod ar reprezenta "un miracol jenant", adăugând că "mai posibilă este refacerea URSS".

"Miracole există, sunt absolut convins, dar nu în politică", a declarat Antonescu, vineri seară, la Realitatea Tv. Refacerea USL ar fi "un miracol jenant", a continuat el.

"Nu există nicio șansă. Ideea că PNL are un scor prost la europarlamentare și Antonescu pleacă, nici atunci nu există nicio șansă să se refacă USL pentru că a durat foarte mult și a fost foarte dureros să facem eforturile să nu-l rupem", a mai spus șeful PNL.

Crin Antonescu a explicat că a pus tot ce avea mai bun în proiectul Uniunii Social Liberale și că ruperea lui nu a fost făcută la nervi.

Antonescu consideră că PNL este singurul partid veritabil de dreapta.

"Pe dreapta există doar PNL, pentru că suntem singurii care de 25 de ani au un program de dreapta, o identitate de dreapta și o tradiție de dreapta", a afirmat liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel