Rednic n-a uitat ultima experienţă la Dinamo. Antrenorul refuză să dea mâna cu Prunea la meciul Poli Iaşi - Dinamo

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic a declarat că nu îl va saluta pe preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea. Poli Iaşi va întâlni sâmbătă pe Dinamo Bucureşti în play-out-ul Ligii 1. Poli Iaşi ocupă locul 13, cu un total de 12 puncte.

Florin Prunea l-a acuzat pe Mircea Rednic că instigă suporterii dinamovişti împotriva conducerii clubului, iar tehnicianul l-a dat în judecată pe oficialul „câinilor roşii”. Mircea Rednic a declarat, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Poli Iaşi şi Dinamo Bucureşti, că nu îl va saluta pe oficialul dinamovist.

„Păi ce, el e antrenor? Nu dau mâna, eu dau mâna cu antrenorul, aşa se practică. Nu am nicio treabă cu Florin Prunea. Nu am timp acum să mă gândesc ce mi s-a întâmplat mie. Eu fac parte din istoria lui Dinamo, cu părţi bune, cu părţi rele, ultimul campionat pe care l-au câştigat cu mine l-au câştigat. Nu intram în proiectul lor şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ei trebuie să regrete, nu eu. Dacă aş juca eu, nu ar fi nicio problemă pentru meciul de mâine, dar nu joc eu. Eu încerc să le transmit jucătorilor mei dorinţa de a câştiga mâine. Mă aştept la mai mulţi spectatori faţă de meciul de miercuri pentru că şi ei au înţeles şi au văzut că e altceva”, a afirmat Mircea Rednic, într-o conferință de presă, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel