Rednic, prime pentru jucători: Fac ce vreau cu banii mei

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, a făcut referire, în cadrul conferinţei de presă organizată înaintea desfăşurării partidei de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, şi la primele pe care le acordă, din propriii bani, jucătorilor.

"Eu fac ce vreau cu banii mei, care este problema? Întotdeauna am dat, şi atunci când eram la Rapid, şi am câştigat titlul detaşat. Şi pentru meciul cu Steaua am oferit o primă de 1.000 de euro pentru fiecare jucător, care este problema? Dar dacă au fost fraieri şi nu mi-au luat banii, ce să le fac? Am rămas cu banii. Aici la Dinamo când am venit salariile erau în urmă cu două luni, în curând vom ajunge cu ele la zi", a declarat Mircea Rednic.

Cât priveşte partida de vineri seara, cu Gaz Metan Mediaş, Rednic a declarat: "Nu avem probleme medicale, dar am decis ca Pesic şi Nistor să nu facă parte din lotul de mâine, nu am vrut să risc deşi ei vor să joace, dar ne aşteaptă trei meciuri grele. În rest toată lumea e bine şi aşteptăm cu mare drag meciul de mâine. Sper ca această perioadă să ne fi prins bine.

Trei dintre jucătorii nou veniţi vor face parte din lot. Ştim cât de important este meciul cu Gaz Metan, au reuşit să formeze un grup bun, au o echipă cu o posesie bună, sunt bine aşezaţi în teren şi au şi jucători care pot face diferenţa. Nu e de mirare că sunt pe locul pe care sunt acum. La Mediaş e antrenor bun, nu are presiunea publicului, nici a conducerii, e liniştit şi rezultatele au venit. Mediaşul îşi merită locul în clasament pe care îl are acum"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel