Rednic, după meciul Steaua-Dinamo: A jucat cât a putut, săracul

Mircea Rednic şi-a îndeplinit principalul obiectiv din manşa tur din semifinalele Cupei României: să nu primească gol. Antrenorul gazdelor a recunoscut că rezultatul este cel corect.

"A fost un meci echilibrat, un rezultat normal, două echipe care au stat bine pe teren. Am avut două obiective, unul să nu primim gol, al doilea să marcăm. Primul l-am realizat, al doilea a fost mai greu. A avut Rotariu în repriza a doua nişte situaţii, dar a întârziat şi a fost blocat. Ei au avut acea bară şi eu cred că rezultatul e echitabil.

Steaua e o echipă bună, chiar dacă au avut jucători lispă. Au folosit aceeaşi tactică. Au avut o posesie bună şi cei doi fundaşi laterali ai noştri au avut mult de muncă cu Hamroun, care azi a făcut un meci foarte bun, şi cu Enache. Ne-au surprins cu Tade că el nu jucase. A jucat cât a putut, săracul.

În aceeaşi situaţie era şi "Bizonul" (n.r. - Gnohere), care nu s-a antrenat în ultima săptămână. Essombe nu a putut fi recuperat. Are o entorsă. Era riscant. Va fi prezent la meciul de duminică. Mi-a plăcut Romario, a făcut un meci bun. E un jucător pe care pot să mă bazez", a comentat tehnicianul de 53 de ani, scrie DigiSport.

Rednic se va duela din nou cu Laurenţiu Reghecampf, duminică, de data aceasta în campionat, iar antrenorul din "Ştefan cel Mare" recunoaşte că echipa sa va juca altfel, în prima etapă a play-off-ului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel