Rednic, atac fără precedent la MM Stoica și Dică

Mircea Rednic s-a întors la Dinamo și a început deja războiul cu FCSB. Rednic i-a atacat într-o conferință de presă pe MM Stoica și Nicolae Dică, oficialul și respectiv antrenorul FCSB.

Primul luat în colimator a fost Mihai Stoica, pe care l-a numit "Luțu 2", informează GSP. "Puriul" i-a dat replica oficialului de la FCSB, după ce MM a spus că Gnohere are mai multe meciuri europene decât actualul antrenor al lui Dinamo.

"Prima oară am venit când la Dinamo s-au schimbat 18 jucători, 2006 - 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât am eu ca antrenor.

Eu îl respect pe Mihai Stoica. M-am întâlnit și ieri la un restaurant cu el. Am fost întrebat de chelner dacă poate să vină la masa mea și i-am zis că n-am nicio problemă. Dar n-a venit, a rămas pe terasă. Nu i-am făcut niciodată rău, dar chiar îl apreciez.

"Puriul" nu l-a uitat nici pe Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, căruia i-a aruncat o ironie: "Eu n-am avut niciodată probleme când am întâlnit Steaua. Gândiți-vă că atunci când eram eu, Steaua chiar avea antrenor, era Olăroiu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel