Recunoașteți personajul? A terminat Liceul Militar și ieșea la defilări! E un prezentator celebru

Recunoașteți personajul?

2. -imagine fara descriere- (ac24c17c-3eaf-4d31-9278-74c6ec171efc_50230200.JPG)

Dacă în poza din adolescență are 17 ani și jumătate și nici nu se gândea unde o să-l aducă viață, acum este unul dintre prezentatorii care se bucură de succes în televiziune și are o afacere prosperă în domeniul produselor pentru copii. Este vorba despre omul de televiziune și bloggerul de parenting Dan Cruceru, care acum, la 39 de ani, este un bărbat împlinit, cu o familie frumoasă și o carieră în plină ascensiune.
 
Ce înseamnă 1 Decembrie pentru Dan Cruceru și ce amintiri îi trezește?  
 
„1 Decembrie înseamnă, pentru mine, ziua defilării. În cei patru ani de liceu militar, știam că în ziua asta totul trebuie să fie șnur. Munceam săptămâni întregi înainte, lustruiam bocancii și până și nasturii uniformei, străluceam. Era, însă, și chinuitor pentru un adolescent, cu gândul mai degrabă la cărți și iubiri, decât la pasul de defilare. Până la urmă, câteva ore de stat în frig nu aveau cum să fie pe placul nimănui”, își amintește Dan Cruceru, prezentatorul reality show-ului „Survivor România” de la Kanal D. 

Dan Cruceru a terminat Liceul Militar din Breaza. A fost tare mândru când a fost admis și a intrat al cincilea, având concurență mare.

„Am dat la Liceul Militar pentru că îmi doream să studiez la unul dintre cele mai bune licee din țară. În Focșani, nu există nimic comparativ, așa că mi-am încercat norocul la Liceul Militar Breaza. Am intrat al cincilea, pe o concurență de peste 20 pe loc”, a spus Dan Cruceru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel