Rectificare bugetară, București. Unde merg banii Capitalei

Municipalitatea va aloca un milion de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a propus înainte de începerea şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), ca Municipalitatea să aloce încă un milion de euro pentru terminarea construcţiei.

Propunerile de rectificare bugetară au fost aprobate cu 32 de voturi pentru, o abţinere şi 13 împotrivă, în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de luni.

De asemenea, s-a decis că șase milioane de euro vor fi fi alocaţi pentru sprijinul copiilor cu handicap, 4,4 milioane de euro pentru Spitalul „Carol Davila”, 3,8 milioane de euro urmează să fie daţi RADET, pentru eficientizarea şi modernizarea centralelor termice.

2,8 milioane de euro vor fi alocaţi pentru achiziţia a 12 utilaje de topit zăpada (şase de mare capacitate şi şase de capacitate redusă).

2,7 milioane de euro vor fi alocaţi Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), pentru dotarea cu aer condiţionat a maşinilor de transport public.

Firea a propus ca două milioane de euro să fie cheltuiţi pentru construcţia a şase parcări subterane sau supraetajate, ce ar urma să fie amplasate în fiecare sector al Capitalei, iar un milion de euro să fie alocaţi pentru achiziţia a şase salvări.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel