Dăncilă, rectificare bugetară. Alex Coita: Le-a închis gura. Două bombe, dezamorsate

Alex Coita
Alex Coita

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, Alex Coita şi-a exprimat punctul de vedere faţă de rectificarea bugetară prezentată, astăzi, de premierul Viorica Dăncilă.

"Le-a închis gura celor care îi taxau fiecare greşeală de comunicare. A dat şah mat! (...) Nu spun asta de dragul stilisticii, ci pentru că am urmărit argumentele celor care sunt în opoziţie faţă de Guvern şi care nu-şi mai găsesc cuvintele când cifrele din economie sunt aşa cum sunt (...)

A dezamorsat şi două bombe pe care voiau să i le arunce în curte fie Iohannis, fie opoziţia, fie domnul Cîțu: nu sunt bani pentru pensii şi salarii şi că România va derapa şi va avea un deficit bugetar mai are faţă de cei 3%, pe care îi stabilește Uniunea Europeană (...)

Atunci când economia stă bine, îţi permiţi să tratezi guvernarea ţării dintr-o poziţie foarte bună. Este o creştere semnificativă! (...) Nu spune nimeni să nu arunci bani serviciilor secrete, dar prioritar pentru români trebuie să fie aceste domenii: educaţie, şcoli, spitale. Mai trebuie umblat la construcţia de autostrăzi, dar e o direcţie bună", a spus Alex Coită la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel