Dăncilă, rectificare bugetară. Alex Coita: Le-a închis gura. Două bombe, dezamorsate

[] []

02 aug 2018 / 21:35
Salveaza PDF Comentarii
Alex Coita
Descriere foto: Alex Coita

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, Alex Coita şi-a exprimat punctul de vedere faţă de rectificarea bugetară prezentată, astăzi, de premierul Viorica Dăncilă.

"Le-a închis gura celor care îi taxau fiecare greşeală de comunicare. A dat şah mat! (...) Nu spun asta de dragul stilisticii, ci pentru că am urmărit argumentele celor care sunt în opoziţie faţă de Guvern şi care nu-şi mai găsesc cuvintele când cifrele din economie sunt aşa cum sunt (...)

A dezamorsat şi două bombe pe care voiau să i le arunce în curte fie Iohannis, fie opoziţia, fie domnul Cîțu: nu sunt bani pentru pensii şi salarii şi că România va derapa şi va avea un deficit bugetar mai are faţă de cei 3%, pe care îi stabilește Uniunea Europeană (...)

Atunci când economia stă bine, îţi permiţi să tratezi guvernarea ţării dintr-o poziţie foarte bună. Este o creştere semnificativă! (...) Nu spune nimeni să nu arunci bani serviciilor secrete, dar prioritar pentru români trebuie să fie aceste domenii: educaţie, şcoli, spitale. Mai trebuie umblat la construcţia de autostrăzi, dar e o direcţie bună", a spus Alex Coită la Antena 3.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27