Recorduri zilnice de infectări. Premierul, solicitare FERMĂ pentru Nelu Tătaru

În cadrul ședinței de Guvern din această seară, premierul Ludovic Orban a făcut o solicitare fermă către ministrul Sănătății. 

Ludovic Orban, primul ministru, i-a cerut ministrului Nelu Tătaru să crească în continuare capacitatea de testare împotriva Covid-19. 

”Domnule ministru Tătaru, creșteți în permanență capacitatea de testare, creșteți în continuare numărul de paturi la terapie intensivă și de asemenea numărul de paturi pentru cazuri intermediare, pentru cei care doresc să se trateze în spital și nu într-un loc izolat la domiciliu. În plus, DSP-urile trebuie monitorizate mai atent. Odată ce se emit deciziile de către DSP-uri, privitoare la persoanele care sunt diagnosticate pozitiv trebuie monitorizate, urmărite. Vă recomand să găsiți o soluție și de implicare a medicilor de familie pentru a asigura o monitorizare a stării de sănătate, mai ales pentru cei care sunt cu forme ușoare. În continuare insistați nu numai cantitativ ci și calitativ pe anchetele epidemiologice pentru că asta e forma de luptă cea mai bună. Izolarea persoanelor de contact”, a declarat Ludovic Orban în ședința de Guvern.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel