Realitatea TV, sondaj. Ludovic Orban: PNL învinge PSD/ Știu cine sunt

Roxana Neagu / 23 iul 2018 / 07:32 Salveaza PDF Comentarii
Ludovic Orban
Descriere foto: Ludovic Orban

Realitatea TV a realizat un sondaj online, potrivit căruia Ludovic Orban este cel mai slab președinte al PNL. 

Președintele PNL  a reacționat, întrebat fiind despre respectivul sondaj. 

Vezi și: Sondaj Realitatea TV devastator pentru Ludovic Orban. "Criză majoră"

Deși spune că nu știe despre ce sondaj e vorba: 

”Nu știu despre ce sondaj este vorba, cum a fost făcut. Până una alta sunt peședintele Partidului Național Liberal care a ridicat PNL de la 18-20 procente cu 10 procente, reușind să aduc PNL în poziția de a putea învinge PSD în alegerile care vor urma.”

Ludovic Orban afirmă că sondajul prezentat nu e un sondaj, e o dorință personală a moderatorului: 

”Sondajele de opinie sunt făcute de case de sondare de opinie. De regulă, trebuie să fie sondaje profesioniste, asumate și care să dea rezultate care să fie conforme cu exercițiul electoral. Ceea ce a fost prezentat aseară nu este nicidecum un sondaj. Este pur și simplu o încercare de a exprima o poziție personală a moderatorului emisiunii, bazată pe o făcătură.”

Și face, pentru a doua oară, referire la sondajul IMAS în care PNL bate PSD: 

”În ceea ce mă privește, știu foarte bine cine sunt, știu care e percepția, sunt președintele care a fost ales cu cel mai mare scor la un congres de 5.000 de oameni, 80% dintre membrii PNL care au fost la Congres. Sunt un președinte care a pus în practică din momentul alegerii până astăzi, de 1 an de zile, cu extrem de multă hotărâre și determinare strategia care a fost adoptată la Congres. Rezultatele se văd în modul în care comunică partidul cu cetățenii, rezultatele se văd în coerența și hotărârea cu care PNL s-a opus tentivelor PSD de afectare a intereselor generale ale cetățenilor români. De asemenea, rezultatele activității mele și ale echipei de conducere se văd în scorul partidului. Or, un președinte și o conducere a partidului care reușește să crească scorul partidului într-un an de zile cu aproape 10 procente este o conducere bună.”

Vezi și: EXCLUSIV Orban, confirmat, cu sondajul în brațe. Concidență la virgulă în "cel mai nou" sondaj


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25