Realitatea, mai neagră decât cele mai sumbre scenarii. Chirieac, despre DEZASTRUL care grăbește PNL

Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre strategia benefică pentru PNL prin stabilirea alegerilor anticipate cel târziu în luna aprilie 2020, remarcând că flerul de jurnalist îl ajută pe Rareș Bogdan și-n politică. 

Rareș Bogdan a dezvăluit, la Antena 3, planul PNL pentru alegerile anticipate. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ”veștile” de sfârșit de an. 

Vezi și: BOMBA despre ALEGERI ANTICIPATE. Rareș Bogdan dă totul pe față: Când își dă DEMISIA Orban. Strategia și calendarul

Analistul politic consideră că Ludovic Orban ar demisiona chiar și astăzi dacă președintele Klaus Iohannis îi cere acest lucru. Cu alte cuvinte, premierul merge pe mâna președintelui în această strategie ce are ca miză schimbarea majorității parlamentare, după alegerile anticipate. Ludovic Orban s-a plâns că actualul Parlament face chiar unele manevre în ciuda Guvernului. 

”Alegeri anticipate în iunie, odată cu localele, ar fi prea târziu pentru PNL. Ritmul de greșeli, de erori, de dezastre pe care le lasă în urmă este mult mai accentuat decât cele mai negre previziuni.” a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV. El a subliniat că reacțiile vor veni în ianuarie-februarie când va crește rata la bancă, din cauza deprecierii leului, din cauza ROBOR-ului scăpat de sub control chiar de către PNL, când se vor mări prețurile la energie, pentru că PNL a decis într-o ședință de noapte, între Crăciun și Anul Nou, ca energia scumpă s-o plătească românii. ”Sunt prea multe lucruri care se petrec, se învârte roata mult mai repede, iar avantajul pe care-l are PNL acum, după victoria lui Klaus Iohannis, se va estompa până-n iunie.” a subliniat Bogdan Chirieac, așa explicându-se și de ce PNL se grăbește cu organizarea alegerilor parlamentare anticipate înainte de alegerile locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel