Real Madrid - Sevilla, în Supercupa Europei, marți, de la 21,45. LIVE SCORE

Câștigătoarea Ligii Campionilor și cea a Ligii Europa se duelează, marți, la Trondheim (Norvegia), în finala câștigătoarelor celor mai importante competiții inter-cluburi, de la ora 21:45.

- Min. 93 ---> Gol! Lucas îi așează mingea pe cap lui Sergio Ramos (Real Madrid), care îndeplinește o formalitate înscriind cu capul în poarta goală. Scor 2:2.

- Min. 72 ---> Penalty. Evgen Konoplyanka (Sevilla) trimite mingea in colțul din stanga al porții. Portarul anticipeaza gresit colțul și plonjează în direcția opusă.  Scor 1-2.

- A început repriza a doua.

- Pauză

- Min. 41 ---> Gol! Franco Vazquez (Sevilla) a trecut de defensivă şi a trimis un şut în plasă prin partea dreaptă a porții. Scor 1-1.

- Min. 21 ---> Marco Asensio (Real Madrid) înscrie un gol absolut senzaţional. Şutul său puternic din afara careului de pedeapsă se duce în vinclul stâng al porţii. Portarul a salvat-o numai cu ochii. Scor 1-0.

- A început meciul. Scor 0-0

-----

Partida dintre Real Madrid - FC Sevilla, din Supercupa Europei, se va desfășura  pe stadionul „Lerkendal", de la ora 21:45 (în direct la Pro TV și Dolce Sport 1).

Real Madrid are probleme de lot pentru meciul din această seară. Tehnicianul Zinedine Zidane nu va putea conta pe serviciile celor mai buni jucători ai săi, precum Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Gareth Bale și Keylor Navas.

[citeste si]

Portarul Luca Zidane (18 ani) a fost inclus, în premieră, pe listă de tatăl său pentru jocul din Norvegia. Luca este al doilea născut dintre cei patru fii ai lui „Zizou", toți fiind legitimați la Real Madrid.

FC Sevilla, triumfătoare în finala Ligii Europa, cu Liverpool, scor 3-1, vrea revanșa în această întrecere. În 2014, andaluzii au pierdut titlul, după 0-2 cu Real Madrid, iar anul trecut au avut din nou ghinion, cedând cu 4-5 (după prelungiri), în fața Barcelonei.

Revenind la meciul din Norvegia, la centru va împărți dreptatea arbitrul sârb Milorad Mažić, cel care o condus și finala Campionatului European 2016, Portugalia – Franța 1-0.

Partida dintre Real și FC Sevilla se va disputa pe o vreme mai degrabă de toamnă târzie, la ora meciului fiind anunțate aproximativ 9 grade Celsius și averse de ploaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel