Real Madrid nu scapă de blestemul Covid. Karim Benzema a fost testat pozitiv

Fotbal: Karim Benzema (Real Madrid), testat pozitiv la Covid-19.

Atacantul francez Karim Benzema a fost testat pozitiv la Covid-19, a anunţat, vineri, clubul spaniol de fotbal Real Madrid, fără a oferi detalii despre starea de sănătate a jucătorului, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Benzema, 33 de ani, a jucat la EURO 2020, fiind convocat la naţionala Franţei după mai mulţi ani de absenţă provocată de implicarea sa în scandalul de şantaj care l-a vizat pe colegul său de echipă reprezentativă Mathieu Valbuena.

Real Madrid va debuta pe 14 august în noul sezon din La Liga, în deplasare, cu Alaves.

Mai mulţi jucători ai Realului au fost infectaţi în sezonul trecut cu Covid-19, printre care fostul căpitan Sergio Ramos (transferat vara aceasta la Paris Saint-Germain) sau fundaşul francez Raphael Varane, transmite Agerpres.

David Alaba a preluat tricoul cu numărul 4 purtat de Sergio Ramos la Real Madrid

Fundaşul internaţional austriac David Alaba, primul transfer al sezonului 2021-2022 efectuat de Real Madrid, a preluat tricoul cu numărul 4 purtat anterior de căpitanul Sergio Ramos, plecat la Paris Saint-Germain după încheierea contractului său cu clubul spaniol de fotbal, informează EFE.

Alaba s-a fotografiat cu tricoul "blanco" având numărul 4 pe spate, alături de preşedintele Florentino Perez, după ce a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea de pe Santiago Bernabeu şi înainte de a face primele declaraţii în calitate de jucător oficial lui Real Madrid.

Fotbalistul austriac, care poate evolua pe mai multe posturi, va aduce un plus important echipei antrenate de italianul Carlo Ancelotti, care îl poate folosi pe Alaba ca fundaş stânga, apărător central sau mijlocaş.

În vârstă de 29 ani, David Alaba a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Bayern Munchen în ultimii ani, însă a decis să nu îşi mai prelungească contractul cu gruparea bavareză, pentru care a disputat peste 400 de meciuri începând din 2010, ajutând-o să câştige 27 de trofee, între care zece titluri în Bundesliga şi două Ligi ale Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel