Real Madrid - Juventus, scandal monstru. Președintele italienilor a răbufnit

Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, a răbufnit la adresa arbitrilor după eliminarea din Liga Campionilor, 3-4 la general ( 0-3 tur, 3-1 retur) cu Real Madrid.

"Trebuie să rămânem calmi și să analizăm foarte bine situația. Sunt unele țări care deja au implementat sistemul VAR. Procesul trebuie accelerat și introdus în competițiile europene. Aici câte un om decide cine să meargă mai departe și cine nu, cine merită să câștige trofeele", a declarat Agnelli conform Gazzeta Dello Sport, citat de GSP.

Agnelli îl atacă și pe șeful arbitrulor, conaționalul Pierluigi Collina: "Vanitatea acestuia lovește indirect echipele din Italia. Această manieră de a conduce partidele e special creată pentru a demonstra un soi de imparțialitate, că nu favorizează propria țară. Ar trebui schimbați din 3 în 3 ani. Din cauza lor au avut de suferit și Lazio, Roma și Milan, nu doar noi. Amintiți-vă de penalty-ul necordat la Cuadrado, în manșa tur".

Real Madrid a obținut calificarea în ultimele momente ale partidei de la Madrid cu Juventus. Condusă de italieni cu 0-3, Realului i-a fost acordat un penalty extrem de controversat prin care Cristiano Ronaldo a marcat și a adus calificarea spaniolilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel