Real Madrid - Barcelona, rezultat LIVE. Înfruntarea titanilor în Spania

Real Madrid și Barcelona s-au întâlnit în această seară într-un nou episod din El Clasico, cel mai așteptat meci al planetei. Barca s-a impus cu 0-1.

Min. 90 - FINAL DE MECI! Barcelona învinge cu 0-1 și se distanțează la 12 puncte de Real Madrid!

Min 45. - Pauză pe Santiago Bernabeu

Min. 25 - GOOOLLL!!! Barcelona deschide scorul pe Santiago Bernabeu! Ramos îl scapă din marcaj pe Raketic care deschide scorul pentru Barcelona. 0-1

Min. 3 - Cele două echipe se tatonează


Știrea inițială:

Real Madrid - Barcelona, rezultat LIVE Real Madrid și Barcelona este cel mai așteptat meci al acestui sfârșit de săptămâna. Duelul va conta pentru La Liga, campionatul Spaniei.

Real Madrid - Barcelona, rezultat LIVE Cele două echipa se întâlnesc din nou după ce în urmă cu doar câteva zile Barcelona și-a spulberat marea rivală chiar pe Santiago Bernabeu, scor 0-3. 

Real Madrid - Barcelona, rezultat LIVE Meciul de acum câteva zile a contat pentru semifinalele Cupei Spaniei, Real Madrid fiind eliminată de Barcelona. Astfel, galacticii au azi șansa revanșei.

Real Madrid - Barcelona, rezultat LIVE Barcelona este lider în Spania, având 57 de puncte. Real Madrid este abia pe locul trei, după Barca și Atletico, cu 48 de puncte.

Real Madrid - Barcelona, rezultat LIVE Partida dintre Real Madrid și Barcelona va începe de la ora 21:45 și va fi transmisă de Digi Sport. Meciul poate fi urmărit și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel