Real Madrid - Barcelona 3-4. El Clasico nebun pe Bernabeu

Real Madrid - Barcelona 3-4. El Clasico nebun pe Bernabeu
Real Madrid - Barcelona 3-4. El Clasico nebun pe Bernabeu

Real Madrid și Barcelona au oferit duminică seara un El Clasico memorabil pe Santiago Bernabeu, cu șapte goluri și răsturnări de situație incredibile.

Barcelona a furat startul în Capitala Spaniei și a deschis repede scorul prin Iniesta ('7), lăsat singur cu Diego Lopez de o pasă ideală venită de la Messi. Realul și-a revenit repede, iar Benzema a ratat o ocazie uriașă în minutul 13, după o acțiune bună a lui Di Maria. 

În minutul 15, Messi a scăpat singur cu portarul madrilenilor, însă diagonala sa a trecut pe lângă butul din stânga lui Lopez. Cinci minute mai târziu, Benzema a egalat cu o lovitură de cap, în ciuda opoziției lui Valdes, pentru ca, în minutul 24, același Benzema să îi aducă pe „albi” în avantaj, cu o execuție din vole, după o centrare venită de la Di Maria.

Cu trei minute înainte de pauză, Messi restabilește egalitatea, cu un șut din interiorului careului, iar la cabine se intră cu scorul de 2-2.

În minutul 54, Ronaldo este faultat de Dani Alves în afara suprafeței de pedeapsă, însă centralul acordă penalty, și același Ronaldo face 3-2 ('55).

Cu 27 de minute înainte de final a avut loc poate cea mai importantă fază a meciului. Messi îi dă o pasă genială lui Neymar, brazilianul scapă singur cu Lopez și este faultat de căpitanul Realului, Sergio Ramos. Arbitrul acordă penalty și îl elimină pe Ramos, lăsându-i pe madrileni în inferioritate numerică. Messi transformă de la 11 metri ('65) și face 3-3.

În minutul 83, Iniesta pătrunde în careu printre doi adversari și este faultat de Xabi Alonso. Messi face hat-trick-ul în minutul 84, iar oaspeții revin în avantaj, 3-4, scor care se menține până la finalul partidei.

Cu victoria de pe Bernabeu, Barcelona face 69 de puncte și rămâne pe locul trei, dar se apropie la o singură lungime de Real Madrid și Atletico Madrid.

Echipele de start

Real Madrid: Diego Lopez  - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Modric (Morata '90), Di Maria (Isco '85) - Bale, Benzema (Varane '66), Ronaldo.
Antrenor: Carlo Ancelotti.

Barcelona: Victor Valdes - Dani Alves, Mascherano, Pique, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Cesc (Alexis '78), Messi, Neymar (Pedro '69).
Antrenor: Tata Martino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel