Real Madrid. Santiago Solari, numit antrenor interimar

Antrenorul interimar al echipei de fotbal Real Madrid, Santiago Solari, spune că vrea să-şi vadă elevii jucând cu multă determinare miercuri în Cupa Regelui, contra celor de la Melilla. 

Vreau să văd echipa jucând cu multă determinare miercuri cu Melilla (liga a treia) în Cupa Regelui. Aceasta este ideea noastră de joc. Jucătorii par afectaţi dar au dorinţa de a schimba situaţia. Este un grup de campioni, războinici care au câştigat multe confruntări. Nu este uşor, dar am văzut la ei dorinţa de a reporni lucrurile, a spus Solari. Argentinianul Solari a condus, marţi, primul său antrenament ca tehnician al lui Real Madrid la baza sportivă Valdebebas, după ce a preluat interimatul pe banca tehnică în urma demiterii de luni a lui Julen Lopetegui. 

Solari şi secundul său Santiago Sanchez au urmărit în tăcere încălzirea jucătorilor, pe o vreme mohorâtă cu doar 7 grade Celsius în capitala Spaniei. Restul şedinţei de pregătire s-a desfăşurat cu porţile închise. Solari, care a condus până acum Castilla, echipa secundă madrilenă, va debuta pe banca tehnică în meciul de miercuri cu Melilla, din şaisprezecimile de finală ale Cupei Spaniei. Pentru meciul din cupă, Real nu va conta pe Dani Carvajal, Marcelo, Jesus Vallejo,Mariano Diaz şi Raphael Varane, toţi accidentaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel