Real Madrid analizează varianta revenirii lui Ronaldo

Agentul fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo a contactat clubul spaniol Real Madrid pentru a le propune o revenire, susține presa sportivă din Spania.

Agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, este în discuții cu Real Madrid despre o eventuală revenire pe Santiago Bernabeu, din vară, a starului portughez. El Chiringuito și Marca scriu că Mendes a purtat discuții cu conducerea lui Real Madrid despre Ronaldo, care a plecat de la Madrid la Juventus, în 2018, după ce a câștigat cu madrilenii nenumărate trofee, marcând 311 goluri în 292 de apariții.

Ronaldo ar fi nemulțumit la Torino și vrea să se întoarcă la clubul pe care l-a părăsit acum trei ani. De altfel, Corriere dello Sport scrie că torinezii ar fi anunțat deja că sunt dispuși să renunțe la serviciile portughezului pentru cei dispuși să plătească pentru el 29 milioane de
euro.

Totuși, presa spaniolă mai menționează că prioritățile lui Real Madrid, pentru acoperirea postului de atacant sunt aducerea lui Kylian Mbappe și a lui Erling Haaland, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel