Reacţii la vânătoarea de mame bugetare declanşată de Guvern. Nicolae Bănicioiu, PSD: Măsurile ministrului Botiş denotă infantilism politic

banicioiu
banicioiu

Gestul ministrului Botiş de a cere „Dacă  lui Viorel Alexandru i s-a cerut lista cu bugetare care primesc indemnizaţie de creştere a copilului pentru a fi ulterior pedepsite, acest lucru nu denotă decât infantilism politic. În loc să fie preocupați de rezolvarea problemelor, ei încearcă să-i reducă la tăcere pe protestatari. Ceea ce nu demonstrează altceva decât faptul că Botiș și colegii săi pun în aplicarea scenariul pus la punct de PDL de decimare a poporului”, a declarat Nicolae Bănicioiu, care ne-a asigurat că îl va cere socoteală pentru aceste fapte ministrului Botiș în cadrul Parlamentului. De asemenea, Bănicioiu face apel la Viorel Popescu să declare exact care a fost cerința ministrului și care au fost concret motivele destituirii sale.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş l-a demis, miercuri, pe şeful Agenţiei Naţionale de Prestaţii Sociale, Viorel Alexandru, deoarece acesta nu i-a prezentat la timp date „nominale“ cu mamele angajate la stat care încasează contribuţii pe perioada de creştere a copilului. În acelaşi timp, Serviciile speciale care au monitorizat desfăşurarea mitingului la care au participat circa 100 de mame au încercat să identifice persoane din structurile de conducere ale asociaţiilor implicate care lucrează la stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel