EXCLUSIV  Reacţii în PSD după venirea lui Cozmin Guşă. Dan Tudorache, informații din partid

COZMIN GUȘĂ
COZMIN GUȘĂ

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 şi preşedintele PSD Sector 1 a povestit ce reacţii au fost în partid după ce Cozmin Guşă s-a înscris în Partidul Social Democrat.

"Uşa este în continuare deschisă. Ştiţi ce mă bucură? Că oamenii vin către PSD. Cozmin Guşă nu e singurul. O să mai vină în perioada următoare personalităţi. Am avut o discuţie acum vreo două săptămâni de acest transfer. Eu zic că e o persoană care va face o figură frumoasă în PSD ţinând cont că ştie foarte bine partidul, a fost secretar general al PSD acum mai mulţi ani", a declarat Dan Tudorache într-un interviu acordat DC News.

Întrebat ce au zis colegii despre intrarea lui Guşă în PSD, Dan Tudorache a declarat: „Ştiţi cum e... fiecare... şi cu bune, şi cu rele. Mulţi dintre ei îşi aduceau aminte când ne ataca, dar eu zic că, până la urmă, el este un om de stânga iar singurul partid de stânga veritabil în momentul acesta este PSD. Eu zic că e un câştig, cel puţin pentru organizaţia PSD Sector 1. Pentru că anul viitor vom avea două bătălii foarte grele – locale şi parlamentare – şi zic că cu cât îţi întâreşti mai mult organizaţia, cu atât va fi mai simplu anul viitor. Acum sunt convins că ne va da o mână de ajutor în campanie”.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel